1:1 PERSONAL TRAINING 

WORkshops

Onze lesaanbod is ontworpen om jou de mooiste versie van jezelf te laten omarmen. In onze groepslessen Essentrics en Sleek Ballet Fitness komen de kunst van beweging en de schoonheid van een gezonde lifestyle samen. Meld je aan en ervaar zelf hoe je lichaamshouding verbetert, je spieren sterker worden en je flexibiliteit verhoogt. 

Wil je focussen op zelfexpressie, lichaamsbewustzijn, bodytoning of lichaamshouding? Onze personal trainingssessies zijn volledig aanpasbaar aan jouw wensen. Neem contact op wij creëren samen met jou een trainingsprogramma dat jouw persoonlijke groei en zelfvertrouwen bevordert.

In onze workshops draait alles om empowerment en versterking. Of je nu op zoek bent naar een korte, intensieve sessie van 30 minuten of de diepgang van een 2 uur durende training, wij verzorgen workshops op maat. Neem hier contact op. 

Hoe je loopt, staat, kijkt en praat bepaalt hoe je overkomt. Het zijn afspiegelingen van je innerlijke gedachten over jezelf. Jouw overtuigingen en je stemming zijn dus net zo belangrijk als je uiterlijke performance. Pas als de binnen- en buitenkant in harmonie zijn, kun je je mooiste zelf naar buiten laten komen. 

GROEPSLESSEN

AANBOD

WENDY D.

"Ik ben fit, mijn taille is weer zichtbaar en ik loop veel meer rechtop sinds ik train bij Suzy Jay."

We werken met FlexPassen van 5, 10 of 20 lessen. De eerste les is een proefles, meld je wel even aan voor je komt. Onze studio op de Nieuwe Zeeweg 70B  is zeer centraal gelegen in het mooie Noordwijk aan Zee. Dus kies een les uit het rooster en vul je dag met een grote glimlach!

Bij ons gaat sporten hand in hand met plezier, positiviteit en het gevoel lekker in je vel te zitten. De lessen zijn geselecteerd om je te laten stralen, niet alleen fysiek, maar ook van binnen met een gezonde dosis Energie, Elegantie en Zelfvertrouwen. 

Beauty is Feeling Confident in Your Own Skin

GROEPSLESSEN

Wereldwijd doen duizenden mensen van verschillende leeftijden en fitnessniveaus Essentrics-workouts, onder wie professionele atleten, Olympisch sporters, dokters en fysiotherapeuten. Dit fitnessprogramma maakt soepel wat verstijfd is, versterkt wat kracht nodig heeft, en verstevigt waar je spierdefinitie mist.

Het doel van de Essentrics-workout is om het lichaam zo te trainen dat het in balans is, met sterke spieren die de bewegingsvrijheid vergroten in plaats van beperken. Dynamische stretches in combinatie met versterkende en verlengende bewegingen helpen het lichaam sterk en slanker te maken, met een optimale souplesse.


Unlock Your Body

Essentrics

Essentrics heeft invloeden van tai chi, fysiotherapie en ballet. Elke les is een harmonieus samenspel van flexibiliteit en kracht met vloeiende bewegingen die je spieren versterken, verlengen en je houding verfijnen. Onder ervaren begeleiding leer je de techniek en ontwikkel je een nieuw niveau van bewegingsvrijheid en lichaamsbewustzijn. 

De lessen duren 45 minuten waarbij conditie, kracht en soeplesse je uitdagen om te trainen zoals het lange, slanke lichaam van een echte danser. Je hebt geen eerdere danservaring nodig om te profiteren van Sleek Technique Ballet Fitness.

Gecreëerd door voormalige professionele danseressen Flik Swan en Victoria Marr is Sleek Technique een op ballet gebaseerde fitnessmethode met een bewezen staat van dienst van 10 jaar in het leveren van uitzonderlijke resultaten. 


Release Your Inner Ballerina

Sleek Ballet Fitness

Tijdens deze lessen versterk je je spieren, verbeter je je houding en verbrand je calorieën terwijl je geniet van de schoonheid van klassiek ballet bewegingen op lekkere beats. Onze gecertificeerde instructeur zal je begeleiden door de up-tempo bewegingen, of je nu een ervaren danser bent of nog nooit een balletschoen hebt aangeraakt.

It's Time to Rebalance Your Body.

INSTAGRAM

volg meer fit & fun op

@suzyjay_boutiquestudio

instagram