Een goede ochtendroutine kan de toon zetten voor je hele dag, en wij geloven dat de juiste beweging een essentieel onderdeel is van een gebalanceerde routine. Maar ook na een drukke werkdag kun je bij ons terecht. Zodat je jouw dag kunt beginnen of aflsuiten met een gezonde dosis energie, kracht en zelfvertrouwen.

Lesrooster

Anne S.

"Sleek Ballet Fitness, waar was je al die tijd? Deze workout is absoluut perfect voor mij! Ik word zwaarder en 'bulky' van gewichten. Deze workout is anders. De choreografie is makkelijk te leren en de bewegingen werken precies de spieren die ik wil op zo'n elegante manier."

"Sleek Ballet Fitness, eindelijk! Deze workout is absoluut perfect voor mij! De choreografie is makkelijk te leren en ik train precies de spieren die ik wil op zo'n elegante manier. "

Een goede lichaamshouding verlicht niet alleen onnodige spanning en pijn in onze spieren en gewrichten, maar het heeft ook een diepgaand effect op ons welzijn. Het geeft ons het vertrouwen om met gratie door het leven te bewegen en straalt zelfverzekerdheid uit. Het opent onze luchtwegen en bevordert een diepere ademhaling, waardoor we meer zuurstof krijgen en ons energieker voelen.

Samen met Essentrics en Sleek Ballet Fitness, streven we ernaar om niet alleen je fysieke kracht en flexibiliteit te vergroten, maar ook om je bewust te maken van de cruciale rol die een juiste lichaamshouding speelt in je algehele welzijn.

PERFECT POSTURE

INSTAGRAM

volg meer fit & fun op

@suzyjay_boutiquestudio

instagram